Skip to content

naše usluge

izbeljivanje zuba

Koristimo izuzetno efikasan sistem za izbeljivanje gde  je  poznato da pomaže svima koji su imali poteškoća u borbi protiv jakih mrlja na zubima.

Novi način pristupa izbeljivanju zuba koji ne koristi svetla za izbeljivanje niti lasere. Sa odgovarajućom ravnotežom savršenog gela za beljenje na temperaturi koji sprečava ulazak antioksidativnih faktora u proces beljenja.

IMPLATANTI

Za pacijente koji se bore sa gubitkom zuba , zubni implantati su hirurško rešenje za trajnu i sigurnu zamenu nestalih zuba.

Ako ste umorni od skrivanja osmeha ili suočavanja sa krhkim zamenskim komadima, zubni implantati u mogu biti odgovor koji ste čekali.

Naš stručni tim koristi visokokvalitetne alate i materijale kako bi osigurao zdrave i besprekorne implantate koji će trajati ceo život.

DENTALNE PROTEZE

Za pacijente koji se bore sa gubitkom zuba proteze i delimične proteze nude bezbrižno rešenje za trajni osmeh na koje se možete osloniti.

Naši stomatolozi imaju posebno rešenje za potpuno prirodne proteze Najudobnije i najatraktivnije proteze su Vam na raspolaganju.  Kada dođete kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju stomatološku negu i proizvod koji postoji.

PROTETIKA

Život sa teškim oštećenjem zuba i ugroženim oralnim sposobnostima može imati veliki danak u svakodnevnom funkcionisanju i opštem blagostanju.

Na sreću, pod stalnim nadzorom naš stomatološki tim briljira u koordinaciji niza dijagnostičkih i restauratorskih procedura neophodnih za rehabilitaciju svakog osmeha. Dakle, bez obzira pretrpeli bolest ili povredu, ili živite sa ozbiljno oštećenim zubima i desnima, naš tim je tu da vas oporavi..

contracted institutions

UNESITE VAŠ KONTAKT. MI ĆEMO VAS POZVATI.